Gheorghe Constantin (foto stanga), seful CCA, a declarat ieri ca, in urma memoriului facut de FC Farul Constanta, s-a stabilit ca arbitrul Alexandru Tudor (foto dreapta) a gresit la meciul cu CFR Cluj (scor 1-2, la Constanta) si va fi retinut de la d
Gheorghe Constantin (foto stanga), seful CCA, a declarat ieri ca, in urma memoriului facut de FC Farul Constanta, s-a stabilit ca arbitrul Alexandru Tudor (foto dreapta) a gresit la meciul cu CFR Cluj (scor 1-2, la Constanta) si va fi retinut de la delegari un anumit numar de etape, dupa ce Departamentul Analiza-Evaluare va urmari inregistrarea integrala a partidei. Seful acestui departament, Constantin Gheorghe, a subliniat ca vrea sa vada daca arbitrajul a fost unul tendentios, asa cum a sugerat FC Farul, sau au fost doar simple greseli. "Un arbitraj tendentios este un lucru foarte grav si presupune o masura drastica. Prima concluzie este ca s-au comis greseli. FC Farul a cerut excluderea lui Tudor din arbitraj, dar unele puncte din memoriu sunt subiective", a spus vicepresedintele CCA, iar Gheorghe Constantin a adaugat: "Nu cred ca vor fi arbitraje tendentioase in Divizia A". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.