Mircea Rednic, antrenorul lui FC Vaslui, nu a reactionat ieri dupa ce Claudiu Raducanu l-a desemnat drept cel mai prost antrenor pe care l-a avut, insa si-a mentinut decizia de a-l trimite pe atacant la "satelitul" FCM Husi din Divizia C. "Raducanu s
Mircea Rednic, antrenorul lui FC Vaslui, nu a reactionat ieri dupa ce Claudiu Raducanu l-a desemnat drept cel mai prost antrenor pe care l-a avut, insa si-a mentinut decizia de a-l trimite pe atacant la "satelitul" FCM Husi din Divizia C. "Raducanu se va pregati cu echipa a doua si este liber de contract doar in momentul in care isi va gasi o echipa care sa achite clauza de reziliere a contractului, in valoare de 124.500 de dolari. Alti jucatori la care s-a renuntat sunt Tarcea, Torok si Iurisniti, ultimul fiind dorit atat de Iasi, cat si de CFR Cluj" a spus "Puriul". In alta ordine de idei, Rednic a precizat ca in aceasta iarna vor sosi mai multi jucatori la Vaslui. "Mi l-as dori mult pe Florentin Petre, insa nu cred ca Dinamo il va lasa sa vina aici sau la o alta formatie din Divizia A. Porumboiu inca mai duce tratative in acest sens cu omologii dinamovisti. De asemnea, in cursul acestei saptamani sunt asteptati un mijlocas ofensiv nigerian, un atacant din Camerun si doi jucatori sarbi, un atacant si un mijlocas de banda. Nu putem da nume, dar sunt jucatori care au evoluat atat la echipele nationale de tineret, cat si la primele reprezentative", a spus Rednic, care a precizat ca discutiile cu Bogdan Stelea continua, dar exista si alte variante in cazul in care transferul nu se va concretiza. "Suntem in tratative cu Stelea, pe care mi l-as dori foarte mult. In cazul in care transferul esueaza, ne vom indrepta atentia spre portari din Rusia. Pe Ziyati il asteptam sa vina sa semneze contractul. Eu imi doresc un lot de 24 de jucatori de camp si trei portari", a afirmat Rednic. Singura noutate certa din lot este atacantul Csaba Borbely, care a evoluat ultima data in Ungaria. Moldovenii au renuntat la finalul turului la o serie de jucatori, precum Sabin Ilie, Falemi, care si-au reziliat contractul, si Claudiu Raducanu. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.