Banca elvetiana UBS a transmis comisiei de selectie a consultantului pentru finalizarea privatizarii RomTelecom o scrisoare in care isi exprima nemultumirea fata de rezultatul licitatiei, au declarat surse din cadrul Ministerului Comunicatiilor. Ream
Banca elvetiana UBS a transmis comisiei de selectie a consultantului pentru finalizarea privatizarii RomTelecom o scrisoare in care isi exprima nemultumirea fata de rezultatul licitatiei, au declarat surse din cadrul Ministerului Comunicatiilor. Reamintim, MCTI a selectat Credit Suisse First Boston (CFSB) pentru a oferi consultanta in acest proces. In presa de ieri au aparut informatii potrivit carora UBS ar fi oferit un comision de 0,95% din valoarea totala a tranzactiei pentru vanzarea a 46% din RomTelecom, in timp ce CSFB ar fi oferit 1,4%. Valoarea tranzactiei s-ar putea situa la peste 1 miliard de euro, iar in acest caz, diferenta dintre ofertele depuse de UBS si CSFB inseamna cateva milioane de euro. Un purtator de cuvant al UBS a mentionat ca banca evalueaza toate optiunile, inclusiv si pe cea a contestarii legale a rezultatului licitatiei. Surse din cadrul MCTI au spus ca, pana in prezent, ministerul nu a fost informat de o astfel de contestatie. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.