Unsprezece sportivi romani au obtinut, pana in prezent, calificarea la probele de schi si biatlon din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Torino, a declarat secretarul general al FR de Schi si Biatlon, Constantin Arghiropol. Romania va fi repre
Unsprezece sportivi romani au obtinut, pana in prezent, calificarea la probele de schi si biatlon din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Torino, a declarat secretarul general al FR de Schi si Biatlon, Constantin Arghiropol. Romania va fi reprezentata la biatlon de cinci sportivi, Eva Tofalvi, Daniela Cojocea Potlogea, Alexandra Rusu, Mihaela Purdea, in probele de individual, sprint si stafeta, si Marian Blaj, la individual si sprint. Calificarile la biatlon se incheie pe data de 26 ianuarie, singura tricolora care mai are sanse sa obtina un loc la JO fiind Camelia Cernescki.
La schi fond si schi alpin tara noastra va fi reprezentata de sase sportivi. La schi fond s-au calificat Zsolt Antal, Mihai Galiceanu (ambii vor concura in probele de 50 km liber, schiatlon, sprint si 15 km clasic) si Monika Gyorgy (10 km clasic, sprint si schiatlon). La "alpin" vom avea trei sportivi: Daniel Nicolae (coborare, combinata alpina), Edit Miklos (coborare, slalom urias, super G, combinata alpina) si Bianca Andreea Narea (slalom urias, combinata alpina). (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.