Antrenorul interimar al "marinarilor", Lucian Marinof, a declarat ieri, la reunirea Farului, ca obiectivul in 2006 este castigarea Cupei Romaniei. "La inceputul fiecarui an trebuie sa-ti fixezi un obiectiv nu numai in fotbal, ci si in viata. Iar obie
Antrenorul interimar al "marinarilor", Lucian Marinof, a declarat ieri, la reunirea Farului, ca obiectivul in 2006 este castigarea Cupei Romaniei. "La inceputul fiecarui an trebuie sa-ti fixezi un obiectiv nu numai in fotbal, ci si in viata. Iar obiectivul nostru este in acest an castigarea Cupei Romaniei. Toti jucatorii au fost de acord cu el. Este o sansa pentru ei. Am simtit ca vor sa castige trofeul si sa-si ia revansa dupa finala pierduta anul trecut cu Dinamo", a explicat Marinof. Referitor la posibilitatea ca antrenorul sarb Momcilo Vukotic, fostul selectioner al echipei nationale a Ciprului, sa fie instalat antrenor principal, Marinof a afirmat: "Eu consider ca ar fi o colaborare benefica, o experienta in plus. Avem de invatat de la un antrenor care a condus doua echipe nationale si consider ca ar fi cea mai buna alegere pentru Farul". Dupa plecarea lui Cristocea la Steaua, in lot au fost adusi doi jucatori noi: fundasul Decebal Gheara (27 de ani), liber de contract, care a evoluat ultima oara in liga doua din Grecia la Panaithiki, si mijlocasul Mircea Stefan (20 de ani) de la Dunarea Calarasi (Divizia C), aflat in probe. Gheara a declarat ca este posibil ca pana la sfarsitul saptamanii sa semneze contractul: "Toti jucatorii m-au primit bine. Farul este un pas inainte pentru mine, o echipa buna care are sanse sa castige Cupa Romaniei. Nu am ajuns inca la un acord. Am discutat cu directorul executiv Chiforeanu si vom lua o decizie in zilele urmatoare". Singurul absent de la reunire a fost fundasul Cosmin Pascovici, care a lipsit pentru ca a devenit, la sfarsitul saptamanii trecute, nasul fotbalistului Ionut Balan, ce a evoluat in turul campionatului la Dinamo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.