Florentin Petre va ramane la Dinamo cel putin pana in martie, conform afirmatiilor jucatorului, insa cel mai probabil "Piticul" va juca la liderul campionatului pana in vara. "Am avut o discutie cu Giovanni Becali si m-a convins sa raman. Dupa ce voi
Florentin Petre va ramane la Dinamo cel putin pana in martie, conform afirmatiilor jucatorului, insa cel mai probabil "Piticul" va juca la liderul campionatului pana in vara. "Am avut o discutie cu Giovanni Becali si m-a convins sa raman. Dupa ce voi fi urmarit si de antrenorul Esteban Vigo voi sti mai multe. Am stabilit ca cel mai important este interesul echipei, deci castigarea campionatului", a afirmat Petre. Capitanul dinamovist, care afirmase zilele trecute ca demnitatea sa a fost calcata in picioare si doreste sa plece cat mai repede de la echipa, si-a schimbat planurile dupa discutia cu presedintele executiv, Giovanni Becali. "Majoritatea actionarilor a insistat ca eu sa raman. Giovanni mi-a spus ca voi pleca doar in cazul unei oferte din strainatate. Altfel, voi putea pleca doar la vara", a spus Petre, care este dorit in Romania de Rapid si FC Vaslui. In alta ordine de idei, scandalul mocnit dintre actionarii lui Dinamo a cunoscut ieri un nou episod. Vladimir Cohn a declarat pentru TotalSport FM ca, in ciuda declaratiilor lui Becali, va continua la Dinamo. "Eu nu am nici o intentie sa ma retrag. Cred ca a fost total nediplomatic din partea lui sa faca o asemnea declaratie. Sunt discutii intre actionari referitor la cum se fac anumite mariri de capital si la cum e condusa societatea", a precizat Cohn. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.