Vicecampioana baschetului masculin romanesc, Dinamo-Erbasu, incearca sa-si intareasca in pauza competitionala compartimentele deficitare, echipa pregatita de Sandu Vinereanu ajungand pe locul 5 in Divizia A din cauza absentei din lot a unor pivoti de
Vicecampioana baschetului masculin romanesc, Dinamo-Erbasu, incearca sa-si intareasca in pauza competitionala compartimentele deficitare, echipa pregatita de Sandu Vinereanu ajungand pe locul 5 in Divizia A din cauza absentei din lot a unor pivoti de calibru. Astfel, dupa ce luna trecuta Dinamo-Erbasu l-a transferat pe americanul Demetrius Williams (24 de ani, 2,06 m), sosit in Romania de la echipa de liga secunda austriaca Gussing Knights, zilele trecute, ros-albii au mai contactat un jucator de peste Ocean. Conform informatiilor oferite de directorul tehnic Dan Berceanu, Dinamo-Erbasu il testeaza in aceste zile pe pivotul Luke Minor (25 de ani, 2,21 m), care a evoluat in ultimul sezon in NBDL, liga secunda din SUA, iar daca va ajunge la o intelegere cu gruparea din Groapa va deveni cel mai inalt jucator din campionatul intern. Totodata, vicecampionii au mai pus ochii pe un pivot sarb, Dragan Prezevic, "jucator pe care il testam tot in aceste zile", dupa cum a dezvaluit directorul tehnic dinamovist. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.