Echipa de hochei pe gheata HCM Galati a fost exclusa, ieri, din Liga Nationala de catre Comisia de Disciplina a FRHG, deoarece nu s-a prezentat la meciurile pe care trebuia sa le dispute la finele saptamanii trecute, la Bucuresti, cu echipa Steaua-Su
Echipa de hochei pe gheata HCM Galati a fost exclusa, ieri, din Liga Nationala de catre Comisia de Disciplina a FRHG, deoarece nu s-a prezentat la meciurile pe care trebuia sa le dispute la finele saptamanii trecute, la Bucuresti, cu echipa Steaua-Suki. "Hochei Club Municipal Galati a fost sanctionata cu 0-5 pentru neprezentarea la meciul cu CSA Steaua-Suki, de la Bucuresti, de sambata, si datorita recidivei, neprezentare la cel de-al doilea meci impotriva CSA Steaua Suki, de duminica, a fost exclusa din Campionatul National de hochei pe gheata, sezonul 2005/2006", se arata intr-un comunicat al FRHG, in care se adauga ca in sezonul viitor, galatenii vor porni cu un handicap de doua puncte in clasament.
Astfel, dupa excluderea gruparii din Galati, Superliga va continua sa se dispute numai in trei echipe: Steaua-Suki, SCM Miercurea Ciuc si Progym Gheorghieni. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.