In tara
Vremea va fi rece in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile estice si sudice, unde izolat va ninge slab, mai ales in timpul zilei. In restul teritoriului cerul va fi variabil. Izolat se va semnala cea
In tara
Vremea va fi rece in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile estice si sudice, unde izolat va ninge slab, mai ales in timpul zilei. In restul teritoriului cerul va fi variabil. Izolat se va semnala ceata asociata cu depunere de chiciura. Vantul va prezenta intensificari in Delta Dunarii si pe Litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade, iar cele minime, intre -13 si -3 grade, mai scazute in depresiuni, spre -20 de grade.
La Bucuresti
Cerul va avea innorari, vor fi conditii sa fulguiasca, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 1 - 2 grade, iar cea minima, de -7 - -5 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.