Doua echipaje romanesti de sanie au obtinut calificarea la Jocurile Olimpice de iarna de la Torino, programate in perioada 10-26 februarie. Cele doua echipaje au in componenta pe Eugen Radu (pilot) si Marian Lazarescu (copilot), respectiv Cosmin Chet
Doua echipaje romanesti de sanie au obtinut calificarea la Jocurile Olimpice de iarna de la Torino, programate in perioada 10-26 februarie. Cele doua echipaje au in componenta pe Eugen Radu (pilot) si Marian Lazarescu (copilot), respectiv Cosmin Chetroiu (pilot) si Ionut Taran (copilot). "Cei din urma sunt juniori, sportivii avand varsta de 18 ani. Calificarea lor este o surpriza, mai ales ca echipajele de sanie care merg la Olimpiada sunt in general formate din sportivi cu mare experienta", a declarat Florian Ticu, secretarul general al Federatiei Romane de Bob si Sanie.
Pe de alta parte, daca la sanie s-a tras linie, calificarile incheindu-se, tara noastra nu are deocamdata nici un echipaj de bob pentru JO. "Avem sanse sa trimitem un bob de patru si unul de doi, dar totul se va decide in saptamana 16-22 ianuarie, cand are loc, in Germania, ultimul concurs de calificare", a precizat oficialul FRBS. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.