O selectionata a FRF, alcatuita din Mircea Sandu (foto dreapta), Ionut Lupescu, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan si Florin Prunea, va juca intr-un turneu demonstrativ pentru promovarea fotbalului feminin si a celui de sala. "Vrem sa promovam fotbalu
O selectionata a FRF, alcatuita din Mircea Sandu (foto dreapta), Ionut Lupescu, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan si Florin Prunea, va juca intr-un turneu demonstrativ pentru promovarea fotbalului feminin si a celui de sala. "Vrem sa promovam fotbalul feminin si pe cel in sala avand sprijinul noii echipe tinere din cadrul FRF", a declarat Dan Robe, membru in Comitetul Executiv al FRF. Robe, organizatorul turneului, este principalul candidat pentru postul de presedinte al ligii care va reuni fotbalul in sala si cel pe plaja. Se pare ca el va fi numit in aceasta functie in cursul saptamanii viitoare. Turneul, intitulat "Cupa Unirii", este programat in data de 23 ianuarie, la sala "Ioan-Kunst Ghermanescu" din Bucuresti. Pe langa echipa FRF, vor mai participa formatii din campionatul feminin, al liceelor, o selectionata a arbitrilor si una a presedintilor de cluburi din campionatul de fotbal in sala. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.