Liderul Ligii Nationale de handbal feminin, Rulmentul Brasov, a spulberat, sambata, gruparea cipriota Panellionios Lefkosias, cu 50-9 (24-3), intr-un meci contand pentru prima mansa a turului III din Challenge Cup, spre satisfactia suporterilor de la
Liderul Ligii Nationale de handbal feminin, Rulmentul Brasov, a spulberat, sambata, gruparea cipriota Panellionios Lefkosias, cu 50-9 (24-3), intr-un meci contand pentru prima mansa a turului III din Challenge Cup, spre satisfactia suporterilor de la poalele Tampei care au aclamat evolutia echipei antrenate de Mariana Tarca. Decise sa acceada in sferturile de finala ale competitiei dupa sapte ani de absenta, dar si sa faca spectacol, brasovencele n-au tinut cont de diferenta uriasa de valoare dintre cele doua echipe si au jucat cu acceleratia la maxim, reusind sa conduca pe tabela de marcaj cu 16-1, in minutul 21, unicul gol al oaspetelor fiind marcat de romanca Lacramioara Rados, cea mai buna marcatoare a cipriotelor, cu cinci reusite. De altfel, spectacolul a continuat si in partea a doua, extrema Elena Avadanii (9 goluri) marcand un gol cu capul, pe contraatac, la scorul de 32-7! De mentionat ca rezervele de la Panellionios Lefkosias si-au facut poze pe banca tehnica in timpul jocului, nefiind suparate de diferenta uriasa de pe tabela. Astfel, Rulmentul Brasov poate considera ca are deja vizele pentru sferturi in buzunar, returul din 14 ianuarie neavand cum sa mai influenteze calificarea in faza superioara a Challenge Cup. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.