Stelistii s-au reunit ieri dimineata pentru prima data in acest an, la stadionul din Ghencea fiind prezenti 28 de jucatori. Singura noutate fata de anul trecut este Vasilica Cristocea, care a semnat cu ros-albastrii in aceasta vacanta. La reunire nu
Stelistii s-au reunit ieri dimineata pentru prima data in acest an, la stadionul din Ghencea fiind prezenti 28 de jucatori. Singura noutate fata de anul trecut este Vasilica Cristocea, care a semnat cu ros-albastrii in aceasta vacanta. La reunire nu a fost prezent Florentin Dumitru, care a primit acceptul conducerii sa-si negocieze un transfer in Austria. Stelistii au efectuat un antrenament care a durat aproximativ o ora si 40 de minute. Acesta a constat in reprize de alergari, stretching, un joc la doua porti pe jumatate de teren in care mingea era pasata cu mana si cu capul si apoi un joc normal. Portarii au facut cu schimbul si au evoluat si ca jucatori de camp. Antrenorul Cosmin Olaroiu (foto) a condus primul antrenament de la numirea la Steaua, el iesind pe teren dupa prima repriza de alergare si stretching. Alergarile au fost supervizate de preparatorul fizic Marian Lupu, iar jocul de "secundul" Dumitru Bolborea. Olaroiu ii va mai avea ca "secunzi" pe Vasile Iordache si Andrei Speriatu, dar va fi ajutat si de un preparator fizic italian. Lotul campionilor este programat in aceasta dimineata la vizita medicala, iar maine se pleaca in Italia pentru un prim stagiu de pregatire. Din lotul cu care Olaroiu va aborda returul ar putea lipsi portarul Vasili Hamutovski, care are mari sanse sa plece in Rusia. "Hamutovski pleaca de la Steaua la o echipa din Rusia", a confirmat Gigi Becali, finantatorul Stelei, respingand varianta aducerii lui Stelea, de la Akratitos, pentru a acoperi postul. Finantatorul ros-albastrilor a mai anuntat ca nu se grabeste cu transferurile, fiindca are timp pana in martie, si ca Maldarasanu are sanse mai mari sa ajunga in Ghencea decat Florentin Petre. "Maldarasanu nu a semnat cu Steaua. El mai are sase luni de contract cu Rapid si am inteles ca nu vrea sa si-l mai prelungeasca. Imi place ca jucator, e un fotbalist de mare valoare si, daca nu pleaca in strainatate, ar putea juca la Steaua. Nu cred ca va veni in aceasta iarna, e posibil sa semneze acum contractul, dar sa joace de la vara", a afirmat Gigi Becali. "In tara voi juca doar la Rapid", a replicat mijlocasul giulestean. "Florentin Petre nu va veni la Steaua, va ramane la Dinamo. E posibil ca Vasilica Cristocea sa fie singura achizitie pana la reunire, dar pana la sfarsitul campaniei de transferari si inceputul campionatului vor mai veni jucatori", a subliniat Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.