Gica Hagi a incheiat vacanta sambata, cand a revenit la Timisoara pentru reunirea lui "Poli", programata ieri. Pe aeroportul din Banat, "Regele" s-a declarat satisfacut de miscarile de trupe din aceasta pauza. "Acum trebuie sa ne concentram pe comple
Gica Hagi a incheiat vacanta sambata, cand a revenit la Timisoara pentru reunirea lui "Poli", programata ieri. Pe aeroportul din Banat, "Regele" s-a declarat satisfacut de miscarile de trupe din aceasta pauza. "Acum trebuie sa ne concentram pe completarea lotului. Avem jucatori tineri care au semnat si care au nevoie de incredere. Cred ca fotbalistii care au venit pana acum la Timisoara sunt de valoare si eu sunt multumit de venirea lor", a spus Hagi. Antrenorul lui "Poli" a adaugat ca vor pleca de la echipa unii fotbalisti trecuti de 30 de ani, fara a preciza insa despre cine este vorba: "Vor fi mai multi jucatori in varsta care vor pleca de la Timisoara, insa mi se pare normal sa ma intalnesc eu mai intai cu ei si sa afle de la mine acest lucru". "Poli" Timisoara a adus pana acum cinci jucatori: Silviu Izvoreanu (Otelul Galati), Adrian Ilie (Politehnica Iasi), Alin Stoica (liber de contract), Sreten Stanic si Vladimir Gluscevic (ambii de la Rad Belgrad). Gica Hagi a recunoscut ca ar fi dorit sa-l aiba in echipa pe dinamovistul Mihaita Plesan. "Il doresc pe Plesan de mai mult timp, insa deocamdata este greu sa-l aducem. In schimb, sunt multumit ca a semnat Alin Stoica", a mentionat Hagi. Referitor la achizitionarea celor doi jucatori sarbi, Stanic si Gluscevic, Hagi a spus ca acestia sunt fotbalisti valorosi. "Pentru ei, acomodarea este mai usoara, pentru ca sunt mai aproape de Timisoara. Poate vor mai veni si altii", a precizat fostul international roman. Intrebat despre sansele echipei sale la titlu, Hagi a raspuns: "Adversarele noastre au foarte multe avantaje, dar noi trebuie sa speram, pentru ca nimic nu este imposibil. Deocamdata, avem sansa a patra, mai avem trei locuri de escaladat, dar suntem optimisti pentru ca formam o echipa buna. Avem sanse reale la titlu, pentru ca suntem acolo sus, iar in fiecare zi Timisoara este mai buna". Gheorghe Hagi a venit la Timisoara insotit de atacantul Gigel Bucur si de "secundul" sau, Gabi Balint. La aeroport, Hagi a fost intampinat de Ion Craciunescu, directorul general al lui "Poli", care a declarat ca a primit foarte multe mesaje de felicitare cu ocazia zilei onomastice. "Am primit sute de mesaje, unele chiar de la oamenii care m-au dat afara de la CCA", a spus Craciunescu, care a sarbatorit alaturi de prieteni la hotelul unde sunt cazati membrii staff-ul tehnic al gruparii timisorene. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.