Florentin Petre ar putea ajunge la Rapid in aceasta iarna, daca presedintele executiv de la FC Dinamo, Giovanni Becali, ii va oferi fotbalistului posibilitatea de a se transfera ca jucator liber de contract. Intelegerea dintre Fl. Petre si Dinamo exp
Florentin Petre ar putea ajunge la Rapid in aceasta iarna, daca presedintele executiv de la FC Dinamo, Giovanni Becali, ii va oferi fotbalistului posibilitatea de a se transfera ca jucator liber de contract. Intelegerea dintre Fl. Petre si Dinamo expira la vara, insa Becali a declarat acum doua zile ca mijlocasului de 30 de ani nu-i va fi prelungit contractul. Mai mult, Becali a spus ca ii va acorda lui Petre transferul ca jucator liber de contract inca din aceasta iarna. Imediat, Steaua, Rapid si CFR Cluj l-au contactat pe Victor Becali, impresarul fotbalistului, pentru a se interesa de o eventuala colaborare cu Fl. Petre. "Astept ca Giovanni Becali sa-mi dea actul prin care pot sa ma transfer ca jucator liber de contract. In acest caz, voi alege cea mai buna oferta, pentru ca tot spune ca alerg dupa bani", a declarat Petre ieri, adaugand ca Rapid este una dintre variantele sale. "Fum fara foc nu iese, asa ca este posibil chiar sa ajung la Rapid. Daca la Dinamo nu mai sunt dorit, ce trebuie sa fac?", a spus Petre. Afland de interesul giulestenilor, Ioan Becali a reactionat si a propus un schimb cu portarul Emilian Dolha, aflat si el la final de contract. Dolha nu mai intra in vederile lui Razvan Lucescu si urma sa se prezinte la reunirea "satelitului" Rapid II din Divizia B. R. Lucescu nu si-a ascuns admiratia pentru Fl. Petre, despre care spune ca ar putea aduce un plus Rapidului. Totusi, este posibil ca Petre sa aleaga sa ramana la Dinamo pana la vara, caz in care isi va incasa integral contractul de 150.000 de dolari (salariul sau anual), apoi sa plece in Cipru, la Omonia Nicosia, echipa preluata de Ioan Andone. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.