Chiar in ajunul Craciunului, Ben Affleck, sotul lui Jennifer Garner, a fost nevoit sa faca o tranzactie mai putin obisnuita: sa-si vanda buzele in schimbul unui pachet de scutece. Plecat la cumparaturi fara nici un ban in buzunar, Affleck s-a trezit
Chiar in ajunul Craciunului, Ben Affleck, sotul lui Jennifer Garner, a fost nevoit sa faca o tranzactie mai putin obisnuita: sa-si vanda buzele in schimbul unui pachet de scutece. Plecat la cumparaturi fara nici un ban in buzunar, Affleck s-a trezit in fata casei de marcat ca nu are cu ce sa plateasca. Chiar daca a refuzat sa-si vanda sapca de baseball cu Boston Red Sox, actorul a gasit o metoda mult mai simpla, ba chiar placuta, de a iesi din aceasta situatie: un sarut. O fana aflata in acel moment in magazin s-a oferit bucuroasa sa plateasca scutecele in schimbul acestui gest. Si, pentru a nu da nastere nici unei banuieli, mandrul tatic a marturisit celor din magazin: "Trebuie neaparat sa duc scutecele acasa. Altfel sotia mea Jennifer o sa ma omoare". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.