Dupa un tur mai degraba dezamagitor de campionat, Pandurii Tg. Jiu, echipa nou-promovata in Divizia A, a declansat ofensiva transferurilor pentru a se indeparta de zona retrogradarii. Astfel, dupa ce i-au legitimat deja pe Ionut Dragomir (Otelul Gala
Dupa un tur mai degraba dezamagitor de campionat, Pandurii Tg. Jiu, echipa nou-promovata in Divizia A, a declansat ofensiva transferurilor pentru a se indeparta de zona retrogradarii. Astfel, dupa ce i-au legitimat deja pe Ionut Dragomir (Otelul Galati) si pe Ionel Gane (VfL Bochum), gorjenii pregatesc inca doua transferuri. Arman Karamian, mijlocasul armean care a fost imprumutat in tur la Gloria Bistrita de catre Rapid, ar putea semna astazi pentru Pandurii. Karamian a sosit sambata la Tg. Jiu pentru a negocia detaliile contractului si se va prezenta astazi la reunirea lotului antrenat de Viorel Hizo. De asemenea, Marius Sava, de la FC Arges, este si el ca si transferat la Pandurii. Sava mai avea contract pana in vara cu gruparea din Trivale, insa si-a reziliat intelegerea de comun acord cu clubul. Pandurii mai asteapta ca Steaua sa ii ofere doi sau trei jucatori sub forma de imprumut, numele vehiculate fiind cele ale lui Daniel Balan, Valentin Simion si portarul Marius Toma. Altfel, Viorel Temelescu a fost numit director general al Pandurilor, functie care in turul actualei editii de campionat nu exista in organigrama gruparii gorjene. Temelescu, vicepresedinte al principalului sponsor al clubului, a fost in ultimele doua sezoane vicepresedinte si director de imagine, fiind scos din organigrama de presedintele Marin Condescu, in turul campionatului. La inceputul acestui an, Temelescu a fost din nou cooptat in conducerea clubului, el ocupandu-se, in calitate de consilier al presedintelui gruparii, de organizarea turneului din Cipru. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.