Imbracat intr-o haina imblanita, cu gluga, Vladimir Putin a asistat, vineri, la slujba de Craciun pe rit vechi, in catedrala Schimbarii la Fata din orasul siberian Iakutk, unde temperatura era in crestere de la -45 la -42 de grade Celsius. Sosit, dup
Imbracat intr-o haina imblanita, cu gluga, Vladimir Putin a asistat, vineri, la slujba de Craciun pe rit vechi, in catedrala Schimbarii la Fata din orasul siberian Iakutk, unde temperatura era in crestere de la -45 la -42 de grade Celsius. Sosit, dupa toate aparentele, singur, presedintele Rusiei a fost intampinat la intrarea in biserica de episcopul de Iakutk. Putin a asistat la slujba in apropierea altarului, inconjurat de copii cu care a mers apoi sa aprinda lumanari la o icoana.
La finalul slujbei, presedintele rus a fost salutat de credinciosi care i-au facut urari si i-au multumit ca a venit la Iakutk. Acesta este al cincilea an consecutiv in care Putin alege sa-si petreaca Craciunul departe de fastul catedralei moscovite Isus Hristos Mantuitorul, reconstruita acum zece ani dupa modelul celei distruse de Stalin in 1934.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.