Joi, 12 ianuarie, va avea loc primul Comitet Executiv al FR Gimnastica dupa alegerile care au avut loc acum aproximativ o luna. Printre multiplele probleme aflate pe ordinea de zi, cum ar fi numirea secretarului general, un punct fierbinte de discuti
Joi, 12 ianuarie, va avea loc primul Comitet Executiv al FR Gimnastica dupa alegerile care au avut loc acum aproximativ o luna. Printre multiplele probleme aflate pe ordinea de zi, cum ar fi numirea secretarului general, un punct fierbinte de discutie il va constitui oportunitatea intocmirii unui contract individual cu gimnasta Catalina Ponor (foto dreapta), in care sa fie stipulate anumite conditii. Tripla campioana olimpica de la Atena si-a propus ca obiectiv principal participarea la Campionatele Europene din Grecia, programate in aprilie, la Volos, dorind sa se pregateasca in Bucuresti, la CSN "Lia Manoliu", cu antrenorul Matei Stanei. Tehnicianul constantean a declarat ca spera ca federatia sa accepte conditiile Catalinei. "Am aflat si eu ca vrea sa participe la Europene. Voi fi alaturi de ea. Catalina refuza sa se pregateasca la Deva, cu lotul olimpic, dorinta sa fiind de a se antrena in Capitala. Sper ca federatia sa fie de acord. Catalina doreste sa-si intre in drepturi olimpice si sa continue pregatirea la Bucuresti", a precizat Stanei. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.