Pilotul roman Zsolt Szilveszter a fost supus unei interventii chirurgicale la picior si se afla in afara oricarui pericol, dupa accidentul suferit, miercuri, in etapa a V-a a Raliului Dakar 2006, care a pus capat participarii sale la competitie, se a
Pilotul roman Zsolt Szilveszter a fost supus unei interventii chirurgicale la picior si se afla in afara oricarui pericol, dupa accidentul suferit, miercuri, in etapa a V-a a Raliului Dakar 2006, care a pus capat participarii sale la competitie, se arata intr-un comunicat al echipei Mol Dakar Team.
Zsolt Szilveszter a fost transportat la un spital din Insulele Canare, unde, joi dupa-amiaza, a fost supus unei interventii chirurgicale la picior.
In urma accidentului, Zsolt Szilveszter a suferit o dubla fractura la picior si una la mana, insa una dintre fracturile de la picior a fost deschisa si a necesitat interventie chirurgicala. Ieri, pilotul echipei Mol Dakar Team a fost transferat de la spitalul situat in Insulele Canare la o clinica in Spania, unde va urma o perioada de recuperare de trei saptamani, timp in care va fi imobilizat la pat. La kilometrul 111 al traseului etapei a V-a, Zsolt Szilveszter, component al echipei Mol Dakar Team, a fost acrosat din spate de belgianul Patrick Lebon, care a luat startul la trei minute dupa roman.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.