O echipa a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) este asteptata la Bucuresti, pentru ca, impreuna cu reprezentantii Ministerului Sanatatii, sa revada planul de prevenire a aparitiei gripei aviare la om. Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu a declar
O echipa a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) este asteptata la Bucuresti, pentru ca, impreuna cu reprezentantii Ministerului Sanatatii, sa revada planul de prevenire a aparitiei gripei aviare la om. Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu a declarat ca "daca va fi nevoie, acest plan va fi imbunatatit".
Totodata, Nicolaescu a anuntat ca "orice caz suspect de gripa aviara va fi internat la Institutul de Boli Infectioase <>". "Pana in prezent, in Romania nu s-a inregistrat nici un caz de gripa aviara la om, gripa sezoniera sau alt gen de gripa. Au fost vaccinate antigripal, pana la ora actuala, peste un milion de persoane. Nu vom lua masuri de restrictionare a circulatiei persoanelor, insa vom acorda o atentie deosebita zonei Giurgiu. Pe acolo intra in tara noastra persoanele venite din Turcia", a adaugat Nicolaescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.