Ion Craciunescu (foto stanga), directorul executiv al lui "Poli" Timisoara, a declarat ieri pentru Realitatea TV ca gruparea la care este angajat a decis sa faca oferte de cumparare a jucatorilor doriti de antrenorul Gica Hagi doar prin fax, evitand
Ion Craciunescu (foto stanga), directorul executiv al lui "Poli" Timisoara, a declarat ieri pentru Realitatea TV ca gruparea la care este angajat a decis sa faca oferte de cumparare a jucatorilor doriti de antrenorul Gica Hagi doar prin fax, evitand traditionalele intalniri pentru negocieri. "Daca ni se raspunde in maximum 24 de ore, suntem dispusi sa platim pana la 25% mai mult decat ofertaseram initial. Daca raspunsul intarzie mai mult de doua zile, dimpotriva, pornim de la o suma cu 25% mai mica decat am oferit prima data si suma transferului nu poate depasi oferta initiala. E o metoda care ni se pare mult mai civilizata si pe care o vom aplica mereu de aici inainte", a declarat Craciunescu. In acest fel a fost facuta oferta catre Dinamo, pentru Plesan si Moti, respinsa de Ioan Becali, care a cerut 5 milioane de dolari fata de cele doua milioane oferite, ceea ce a surprins, fiindca directorul executiv al lui "Poli" este bun prieten cu seful dinamovistilor. Dupa refuzul "cainilor", "Poli" Timisoara a mai folosit de doua ori ofertarea prin fax, insa numai catre doua cluburi din strainatate. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.