Ingrijorat de cresterea numarului romanilor care sufera de afectiuni psihice, Ministerul Sanatatii (MS) va infiinta Comitetul Intersectorial de Coordonare in Sanatatea Mintala. In prezent, sanatatea mintala constituie una dintre cele mai importante p
Ingrijorat de cresterea numarului romanilor care sufera de afectiuni psihice, Ministerul Sanatatii (MS) va infiinta Comitetul Intersectorial de Coordonare in Sanatatea Mintala. In prezent, sanatatea mintala constituie una dintre cele mai importante probleme medicale in intreaga lume.
"Autoritatile medicale romanesti sunt preocupate de cresterea alarmanta a afectiunilor psihice si a consecintelor acestora. In Romania, tulburarile psihice tind sa devina una din principalele cauze de imbolnavire. Comitetul Intersectorial de Coordonare in Sanatatea Mintala are misiunea de a initia si de a sustine reforma in domeniu", precizeaza reprezentantii MS.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.