Pana la aprobarea, semnarea si intrarea in vigoare a contractului-cadru pe anul 2006, furnizorii de servicii medicale, medicamente in tratamentul ambulatoriu si dispozitive medicale isi vor desfasura activitatea in baza actelor aditionale de prelungi
Pana la aprobarea, semnarea si intrarea in vigoare a contractului-cadru pe anul 2006, furnizorii de servicii medicale, medicamente in tratamentul ambulatoriu si dispozitive medicale isi vor desfasura activitatea in baza actelor aditionale de prelungire a contractelor in derulare pe anul trecut. Ordinul 270/2005, emis de Csa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), mai prevede ca ''valoarea contractelor ce se vor incheia in anul 2006 va include si valoarea actelor aditionale''. Contractul-cadru pe 2006 urmeaza a fi aprobat dupa adoptarea pachetului legislativ propus de Ministerul Sanatatii. Reprezentantii CNAS spera ca noul contract sa fie aplicat incepand cu 1 aprilie a.c..


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.