Conducerea FR Baschet anunta ca sistemul de desfasurare a Cupei Romaniei, editia 2006, va fi diferit pentru competitia feminina, care se va disputa sub forma de turneu, fata de cea masculina, care are doua tururi eliminatorii si un turneu final. O di
Conducerea FR Baschet anunta ca sistemul de desfasurare a Cupei Romaniei, editia 2006, va fi diferit pentru competitia feminina, care se va disputa sub forma de turneu, fata de cea masculina, care are doua tururi eliminatorii si un turneu final. O diferentiere a fost facuta si la taxele de inscriere, gruparile feminine urmand sa achite suma de o suta de euro, in vreme ce echipele masculine vor vira in visteria forului national cate 200 de euro. Potrivit oficialilor FRB, intrecerea feminina se va derula in intervalul 18-22 ianuarie, la Rm. Valcea, toate echipele din Divizia A fiind obligate sa participe, termenul limita de inscriere fiind de 10 ianuarie, iar tragerea la sorti va avea loc pe data de 17 ianuarie, la sedinta tehnica. La masculin, primul tur preliminar va avea loc in februarie, a doua faza eliminatorie se va disputa in martie, iar turneu final se va derula dupa sistemul Final Four, la o data care va fi anuntata ulterior. Totodata, FRB a anuntat ca pentru desemnarea gazdei turneului final masculin se va organiza o licitatie, suma de pornire fiind de 7500 RON. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.