Echipa feminina de handbal Rulmentul Brasov a ramas liderul Ligii Nationale dupa disputarea primului meci din 2006, elevele antrenoarei Mariana Tarca castigand miercuri seara, in deplasare, in fata modestei grupari HC Dunarea Braila, cu scorul de 25-
Echipa feminina de handbal Rulmentul Brasov a ramas liderul Ligii Nationale dupa disputarea primului meci din 2006, elevele antrenoarei Mariana Tarca castigand miercuri seara, in deplasare, in fata modestei grupari HC Dunarea Braila, cu scorul de 25-14 (12-11), in avanpremiera etapei a X-a. Tot miercuri seara si tot in devans, Oltchim Ramnicu Valcea s-a impus in confruntarea cu "U" Jolidon Cluj, cu scorul de 29-25 (15-13), si se mentine pe locul secund, la trei puncte in urma jucatoarelor de la poalele Tampei. Conform calendarului FRH, sambata se vor mai disputa partidele HCM Roman - Astral Posta Calnau, CSM Cetate Deva - Rapid CFR, CSM Sibiu - HC Otelul Galati si HCM Baia Mare - HCF Piatra Neamt, in vreme ce ultima partida a etapei a X-a, cea dintre Tomis Constanta si Silcotub Zalau, care-i va opune pe antrenorii reprezentativei tricolore, Gheorghe Tadici si Dumitru Musi, a fost amanata pentru data de 11 ianuarie, deoarece campioanele joaca in acest final de saptamana in cupele europene. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.