Printul William a fost fotografiat in timp ce-si saruta prietena, Kate Middleton, pentru prima data in public, pe o partie a statiunii elvetiene Klosters. Atat "The Sun" cat si "Daily Mail" au publicat, joi, fotografii care il prezinta pe William, al
Printul William a fost fotografiat in timp ce-si saruta prietena, Kate Middleton, pentru prima data in public, pe o partie a statiunii elvetiene Klosters. Atat "The Sun" cat si "Daily Mail" au publicat, joi, fotografii care il prezinta pe William, al doilea in linia mostenitorilor la tronul Marii Britanii, cu spatele la fotografi, sarutand-o pe tanara de 23 de ani. Evenimentul are loc intr-un moment in care cei doi indragostiti, care s-au cunoscut in campusul universitatii scotiene St. Andrews, se pregatesc sa se desparta pentru o perioada de cel putin cinci saptamani. Printul William, in varsta de 23 de ani, isi va incepe, duminica, stagiul militar la prestigioasa Academie Sandhurst.
Aspirant la tronul Marii Britanii, fiul cel mare al Dianei si al printului Charles, va suporta rigorile militare, fara posibilitatea de a iesi de la Academie mai devreme de jumatatea lui februarie. Instructia sa va dura in total 44 de saptamani. La Sandhurst, William i se va alatura fratelui sau, Harry, care isi va incheia peste trei luni stagiul inceput in mai 2005. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.