16 Noiembrie 2005

Lectura de un minut

In tara
Innorarile se vor accentua treptat in toata tara. Va ploua pe arii extinse in Banat, Crisana, Maramures si Transilvania, iar spre seara si noaptea si in Oltenia, Muntenia si nordul Moldovei. Izolat cantitatile de apa vor depasi 3
In tara
Innorarile se vor accentua treptat in toata tara. Va ploua pe arii extinse in Banat, Crisana, Maramures si Transilvania, iar spre seara si noaptea si in Oltenia, Muntenia si nordul Moldovei. Izolat cantitatile de apa vor depasi 30 l/mp. La munte, noaptea, vor fi precipitatii mixte. Vantul va prezenta intensificari in Campia de Vest, Dobrogea si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 16 grade, iar cele minime intre 0 si 10 grade.
La Bucuresti
Cerul se va innora treptat si va ploua in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 11-12 grade, iar cea minima va fi de 6-7 grade.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.