Politia londoneza o sfatuieste pe Kate Moss sa se intoarca in Marea Britanie pentru a raspunde la intrebari cu privire la presupusul sau consum de cocaina, relateaza Sky News, citat de Mediafax. Comisarul Politiei Metropolitane, Tarique Ghaffur, a sp
Politia londoneza o sfatuieste pe Kate Moss sa se intoarca in Marea Britanie pentru a raspunde la intrebari cu privire la presupusul sau consum de cocaina, relateaza Sky News, citat de Mediafax. Comisarul Politiei Metropolitane, Tarique Ghaffur, a spus ca vrea ca topmodelul sa povesteasca politistilor versiunea ei. "Spre binele tuturor si pentru ca ea sa reuseasca sa-si vada de viata ei, cu cat vorbeste mai repede cu noi, cu atat mai bine", a declarat Ghaffur pentru tabloidul The Sun. "Va fi tratata corect si fara discriminare, la fel ca oricine altcineva", a adaugat el.
Kate Moss, in varsta de 31 de ani, a fost filmata prizand ceea ce pareau a fi droguri de clasa A, considerate ilegale, intr-un studio de muzica londonez. Studioul era folosit la acea vreme de fostul ei prieten Pete Doherty, solistul formatiei Babyshambles. De atunci Moss si-a petrecut timpul in Arizona, intr-un centru de reabilitare, iar de curand au aparut poze cu ea la ski in statiunea Aspen din Colorado, impreuna cu noul ei iubit in varsta de 20 de ani. Se pare ca supermodelul planuieste sa se stabileasca la Los Angeles cu fiica sa, in varsta de trei ani, Lila Grace.
Ghaffur a declarat ca politia nu va cere extradarea vedetei si nici nu va trimite ofiteri dupa ea in Statele Unite. "Ceea ce va pot spune, in numele investigatorilor, este ca latul se inchide in jurul celorlalti implicati si ca vor exista o serie de arestari", a afirmat comisarul. El a precizat ca studioul de inregistrari a fost perchezitionat si ca ancheta progreseaza repede. Oficialul politiei londoneze a lasat sa se inteleaga ca Moss nu va fi arestata, dar ca va trebui sa fie interogata. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.