Tanara actrita americana Lindsay Lohan, aflata in prezent in spital din cauza unei crize de astm, a dezvaluit revistei americane "Vanity Fair" alte doua probleme serioase cu care se confrunta: bulimia si drogurile. "Stiam ca am o problema serioasa, d
Tanara actrita americana Lindsay Lohan, aflata in prezent in spital din cauza unei crize de astm, a dezvaluit revistei americane "Vanity Fair" alte doua probleme serioase cu care se confrunta: bulimia si drogurile. "Stiam ca am o problema serioasa, dar nu voiam sa recunosc. Ma simteam rau si din ce in ce mai multi oameni din jurul meu incepusera sa-mi spuna sa am grija de mine", precizeaza vedeta din "Mean Girls" in interviul acordat inainte de spitalizare. Lohan spune ca a consumat droguri doar ocazional, intr-un moment in care trebuia sa faca fata rolurilor din filme si inregistrarilor la primul album, pe fondul unor relatii conflictuale cu tatal ei. De asemenea, ea precizeaza ca pierderea in greutate vizibila din ultima vreme este in stransa legatura cu bulimia de care sufera si ca si-a dat seama cat de serioasa este aceasta afectiune doar in momentul in care a vazut inregistrarea show-ului "Saturday Night Live" la care fusese invitata. "Bratele imi erau ingrozitor de slabe. Practic, nici nu mai aveam brate, ci niste oase", povesteste Lindsay Lohan. Actrita, care a fost spitalizata luni, sufera de astm inca din copilarie, conform declaratiei purtatoarei sale de cuvant, Leslie Sloane.
Lindsay Lohan, una dintre cele mai promitatoare tinere talente de la Hollywood, a fost descoperita in 1998 odata cu filmarile la "The Parent Trap" (unde i-a avut parteneri pe Dennis Quaid si Natasha Richardson). A mai jucat in filme precum Freaky Friday sau "Herbie: Fully Loaded". Sloane a mai precizat ca tanara actrita se va intoarce pe platourile de filmare in cel mult doua saptamani pentru a incepe lucrul la "Chapter 27", un film despre ucigasul lui John Lennon, Mark Chapman. (C. CIOBANU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.