Razvan Cocis (foto prim-plan) nu se va transfera la Dinamo Kiev. "Nu este nimic adevarat. Chiar m-a sunat Razvan si mi-a zis ca nici vorba de Dinamo Kiev. Eu m-as bucura sa se realizeze acest transfer, ar fi minunat, dar nici nu se pune problema de a
Razvan Cocis (foto prim-plan) nu se va transfera la Dinamo Kiev. "Nu este nimic adevarat. Chiar m-a sunat Razvan si mi-a zis ca nici vorba de Dinamo Kiev. Eu m-as bucura sa se realizeze acest transfer, ar fi minunat, dar nici nu se pune problema de asa ceva", a explicat Tiberiu Petris, impresarul jucatorului, dupa ce agentia "BASA-press" anuntase miercuri ca presedintele lui Dinamo Kiev ar fi declarat ca este dispus sa ofere 3 milioane de dolari pentru transferul jucatorului roman. Procuratorul a adaugat totusi ca, in proportie de 50 la suta, Razvan Cocis nu va mai evolua din retur la campioana Republicii Moldova, Serif Tiraspol. "Sunt contacte cu diverse cluburi, dar discutii concrete nu. Avand in vedere dorinta jucatorului pot spune ca sunt sanse ca el sa plece de la Serif in aceasta iarna. Doamne-fereste sa ramana acolo inca 2 ani si jumatate cat mai are contract", a mentionat Petris. Conform impresarului, conducatorii lui Serif Tiraspol vor sa il vanda pe mijlocasul roman, dar numai la un club din campionatul Rusiei. "A fost o oferta clara de la o echipa de top din Bundesliga, insa a picat repede. Cei de la Serif au taraganat discutiile pana cand nemtii au cedat. Ei vor sa-l dea neaparat la un club din Rusia. In ziarele de acolo am inteles ca s-a scris ca ar fi vreo patru cluburi din Moscova interesate de el, dar eu nu sunt sigur de interesul lor", a spus Petris. Intrebat daca exista sanse ca mijlocasul sa se transfere la "Poli" Timisoara, Petris a raspuns: "Sigur ca Timisoara si-a manifestat interesul, la fel si Rapid. Am discutat cu cei de la Timisoara. Dar Razvan mi-a spus ca vrea sa incerce ceva in strainatate. Bineinteles ca nu excludem un transfer in tara, dar merita incercat afara. Oricum, el mi-a spus ca pana la finalul Cupei CIS la care participa cu Serif nu se gandeste la oferte". Cocis a fost transferat, in vara anului 2004, la Serif Tiraspol de la "U" Cluj, impreuna cu George Florescu, pentru suma de 500.000 de euro. Anul trecut, Cocis a fost desemnat cel mai bun atacant din campionatul Republicii Moldova. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.