Cristiano Bergodi, antrenorul lui FC National, a declarat ca este multumit de modul in care decurge munca sa la gruparea "bancara", informeaza cotidianul "Il Tempo". "Ma simt bine in Romania, dar visez sa ajung intr-o zi sa antrenez pe Lazio Roma. In
Cristiano Bergodi, antrenorul lui FC National, a declarat ca este multumit de modul in care decurge munca sa la gruparea "bancara", informeaza cotidianul "Il Tempo". "Ma simt bine in Romania, dar visez sa ajung intr-o zi sa antrenez pe Lazio Roma. Inceputul la FC National a fost greu, dar am reusit sa obtin trei victorii si un egal in primele patru jocuri, ceea ce nu este simplu deloc. Echipa pe care o pregatesc este buna pentru nivelul campionatului", a spus Bergodi.
In opinia tehnicianului italian, principalele problemele ale fotbalului din Romania le constituie terenurile si viteza scazuta a jocului. "Se pune foarte multa pasiune, iar din punct de vedere tactic campionatul mai poate creste", a declarat Bergodi. Acesta a spus ca a fost primit bine in Romania, desi la inceput lumea era neincrezatoare. "Dupa victoria din partida cu Dinamo lucrurile au inceput sa se schimbe in bine, deoarece un astfel de meci este important in Romania", a precizat Bergodi. Antrenorul italian a mentionat ca nu are un obiectiv precis la FC National, dar vrea sa termine in primele cinci locuri in campionat si sa ajunga in finala Cupei Romaniei. "Suntem calificati in semifinalele Cupei Romaniei, unde vom intalni pe Farul Constanta, o echipa de acelasi nivel cu noi, si scopul nostru este sa ajungem in finala", a spus Bergodi. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.