Mihaita Plesan (foto) ar putea ajunge din aceasta iarna la "Poli" Timisoara, unde este dorit insistent de antrenorul Gica Hagi, doar daca Dinamo il va repatria din China pe Dan Alexa. Plesan, sosit in "Groapa" asta-vara o data cu "lotul Craiova", nu
Mihaita Plesan (foto) ar putea ajunge din aceasta iarna la "Poli" Timisoara, unde este dorit insistent de antrenorul Gica Hagi, doar daca Dinamo il va repatria din China pe Dan Alexa. Plesan, sosit in "Groapa" asta-vara o data cu "lotul Craiova", nu a impresionat in tricoul "cainilor rosii", iar un eventual transfer al sau pentru 1,5 milioane de euro ar insemna o lovitura financiara pentru sefii lui Dinamo. "Poli" spune ca nu plateste aceasta suma, insa continua sa negocieze pentru Plesan. Aseara, Hagi a revenit din vacanta si a purtat deja o discutie in Bucuresti cu patronul lui "Poli", Marian Iancu, si cu directorul general al banatenilor, Ion Craciunescu, pe tema transferurilor din aceasta iarna. Cei trei urmau sa ia o decizie in cazul lui Plesan, singurul dinamovist dorit pe Bega din "pachetul" de patru (mai erau "in carti" Moti, Vl. Munteanu si Danciulescu) vehiculat de presa in ultima saptamana. Cum Dinamo si "Poli" vor ajunge, probabil, la o intelegere, transferul se va perfecta mai ales daca Dan Alexa va reveni in "groapa". Mijlocasul platit cu 300.000 de dolari de Beijing Guoan a declarat ca este dispus sa revina la Dinamo chiar si pentru un salariu de 150.000 de dolari pe sezon, insa clubul chinez, detinut in proportie de 25% de Real Madrid, nu pare dispus sa renunte usor la roman. Beijing Guoan a platit un milion de dolari pentru Alexa, insa l-ar ceda pentru 7-800.000 de dolari. Astfel, Dinamo poate sa ramana din afacerea Plesan-Alexa si cu bani si cu un jucator care a confirmat, fiind si foarte iubit de suporteri. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.