La sfarsitul anului 2005, intr-un cadru academic festiv, Bursa Romana de Marfuri a primit, o data cu diploma excelentei manageriale oferita de Fundatia JM Juran, si recunoasterea eforturilor sale sustinute de promovare a valorilor insusite de institu
La sfarsitul anului 2005, intr-un cadru academic festiv, Bursa Romana de Marfuri a primit, o data cu diploma excelentei manageriale oferita de Fundatia JM Juran, si recunoasterea eforturilor sale sustinute de promovare a valorilor insusite de institutie in sensul cresterii nivelului de calitate si performanta in economia romaneasca. Anual, Fundatia JM Juran acorda premii institutiilor marcante ale economiei romanesti care, pe baza evaluarii efectuate de asesorii fundatiei, ating standarde de performanta, management si experienta, care merita recunoscute si elogiate.
Pentru Bursa Romana de Marfuri, anul 2005 a reprezentat recunoasterea dupa 13 ani de existenta a acestor valori. La primirea diplomei, domnul Mircea Filipoiu, presedinte - director general la BRM a declarat: "Bursa Romana de Marfuri a demonstrat inca o data importanta institutiei pentru economia romaneasca. Cat despre premiu, acesta se datoreaza in primul rand membrilor actionari si echipei exceptionale pe care am format-o la BRM".
Filipoiu si-a exprimat disponibilitatea de a contribui in continuare la dezvoltarea economiei romanesti si i-a invitat pe cei prezenti sa apeleze cu incredere la serviciile oferite de BRM pe piata marfurilor fungibile si non-fungibile.
Fondata in 1992, Bursa Romana de Marfuri este organizata dupa modelul burselor traditionale de renume si se bucura de participarea activa a 118 membri actionari.
Din punct de vedere al activitatii sale, BRM a derulat in ringul sau, de la infiintare si pana in prezent, tranzactii cu marfuri la disponibil si la termen de peste 3,5 miliarde de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.