Ambasada Nigeriei la Bucuresti a transmis Federatiei Nigeriene de Fotbal sa fie pregatita sa raspunda acuzatiilor aduse pentru felul in care a tratat meciul amical cu reprezentativa Romaniei, scor 0-3, disputat pe 16 noiembrie 2005, informeaza public
Ambasada Nigeriei la Bucuresti a transmis Federatiei Nigeriene de Fotbal sa fie pregatita sa raspunda acuzatiilor aduse pentru felul in care a tratat meciul amical cu reprezentativa Romaniei, scor 0-3, disputat pe 16 noiembrie 2005, informeaza publicatia nigeriana Daily Independent. Intr-un raport trimis Ministerului Afacerilor Externe, din data de 21 noiembrie 2005, Ambasada Nigeriei la Bucuresti a scris ca FRF este jenata de felul in care NFA a tratat acel meci si a trimis deja un protest la FIFA. "NFA sa fie pregatita sa raspunda acuzatiilor pe care Federatia Romana de Fotbal le-a inaintat la FIFA", se arata in adresa respectiva, care a fost inaintata si Ministerului Sporturilor din Nigeria. "Demonstratie de incompetenta si ineptie a autoritatii fotbalistice nigeriene" a fost titlul scrisorii. Reprezentantii Ambasadei Nigeriei la Bucuresti au mai scris ca incompetenta a devenit si mai clara dupa ce oficialii nigerieni au printat numerele pe tricourile fotbalistilor in capitala Romaniei. FRF a trimis pe 17 noiembrie 2005 o scrisoare de protest la FIFA prin care solicita luarea unor masuri impotriva NFA pentru neglijenta de care a dat dovada cu ocazia meciului amical Romania - Nigeria. In adresa semnata de secretarul general Adalbert Kassai, FRF a sustinut ca a facut totul pentru ca partida cu Nigeria sa se dispute in conditii normale, dar a precizat ca, din cauza federatiei nigeriene, a fost nevoie ca partida sa fie amanata cu o ora si douazeci de minute. Echipa Nigeriei a avut la acest meci un singur jucator de rezerva, fiind condusa de secundul Daniel Amokachi in lipsa selectionerului Augustine Eguavoen, care nu a facut deplasarea la Bucuresti. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.