Antonio Cassano, atacantul italian transferat de Real Madrid pentru 5 milioane de euro de la AS Roma, a fost prezentat ieri oficial de vicepresedintele "galacticilor", Emilio Butragueno pe Stadionul "Santiago Bernabeu". "Sunt emotionat si foarte mul
Antonio Cassano, atacantul italian transferat de Real Madrid pentru 5 milioane de euro de la AS Roma, a fost prezentat ieri oficial de vicepresedintele "galacticilor", Emilio Butragueno pe Stadionul "Santiago Bernabeu". "Sunt emotionat si foarte multumit de faptul ca voi imbraca cel mai important tricou din lume. Vreau sa multumesc tuturor celor de la Real Madrid, pentru ca s-au aratat interesati de mine. Multumesc mult de tot", a declarat Cassano in fata a 600 de suporteri. Capriciosul atacant va purta tricoul cu numarul 19 si va juca pentru Real Madrid pana in 2010. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.