Dagmar Havlova, sotia fostului presedinte ceh Vaclav Havel si actrita de teatru si cinema, a inceput repetitiile in vederea revenirii pe scena, care va avea loc la 17 martie, au anuntat reprezentanti ai teatrului "Na Vinohradech". Havlova va juca in
Dagmar Havlova, sotia fostului presedinte ceh Vaclav Havel si actrita de teatru si cinema, a inceput repetitiile in vederea revenirii pe scena, care va avea loc la 17 martie, au anuntat reprezentanti ai teatrului "Na Vinohradech". Havlova va juca in "Parcheaza masina la Harvard", o piesa a dramaturgului american Israel Horovitz, povestea unui profesor care imbatraneste si a femeii sale de menaj, relateaza AFP, citata de Mediafax. Membra a trupei teatrului "Na Vinohradech" in perioada 1979 -1997, Havlova si-a intrerupt cariera la scurt timp dupa ce s-a casatorit, in ianuarie 1997, cu Vaclav Havel, dramaturg-dizident, presedinte al Cehoslovaciei si apoi al Republicii Cehe in perioada 1989-2003. Vedeta a mai multor zeci de filme si piese de teatru televizate in care a jucat sub numele Dagmar Veskrnova, Havlova, in varsta de 52 de ani, s-a consacrat dupa mariaj operelor de caritate. In 1997, ea s-a intors pentru scurt timp pe scena pentru o serie de reprezentatii cu "Christine" de August Strindberg, spectacol care s-a jucat pentru colectarea de fonduri destinate locuitorilor din zonele afectate de inundatii. In decembrie, Dagmar Havlova a recunoscut ca are probleme de sanatate, in special cu inima si cu glanda tiroida. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.