Internationalul stelist este foarte aproape de un transfer in Italia, fiind dorit atat de Inter Milano, cat si de Fiorentina. De la 1 ianuarie s-a deschis sezonul de "mercato", iar Steaua, prin finantatorul Gigi Becali, a anuntat ca tranzactia ar ave
Internationalul stelist este foarte aproape de un transfer in Italia, fiind dorit atat de Inter Milano, cat si de Fiorentina. De la 1 ianuarie s-a deschis sezonul de "mercato", iar Steaua, prin finantatorul Gigi Becali, a anuntat ca tranzactia ar avea sanse de reusita. "S-a scris prin presa din Italia, dar pe noi deocamdata nu ne-a contactat nimeni. Daca pun pe masa 10 milioane de euro, il pot avea pe Mirel imediat", a comentat Becali. Conform unor surse din anturajul clubului ros-albastru, milanezii ar dori sa plateasca 6 milioane de euro, suma considerata insuficienta de catre patron. Pe de alta parte, stelistii s-au interesat la FRF de conditiile in care pot obtine cartea verde a fotbalistului, act necesar doar in cazul unui transfer in strainatate. Negocierile vor incepe la sfarsitul acestei saptamani, dar italienii nu se grabesc, fiindca au la dispozitie toata luna ianuarie pentru a face transferuri. Mircea Lucescu, fost antrenor la Inter, s-a indoit de posibilitatea realizarii acestui transfer in conditiile lui Becali. "Nu cred. Imposibil. Radoi are o valoare ca toti jucatorii. Nu stiu daca de Inter Milano. Se va vedea doar cand va ajunge la Inter", a comentat tehnicianul roman, apreciind ca sefii gruparii milaneze il vor suna in cazul in care se decid sa-l cumpere pe Radoi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.