Mircea Lucescu a declarat ieri, la revenirea din Italia, unde si-a petrecut vacanta, ca l-a sfatuit pe Ioan Andone sa isi reia activitatea cat mai repede cu putinta.
"L-am incurajat. Tot timpul cand trebuie sa ia o decizie importanta ma suna s
Mircea Lucescu a declarat ieri, la revenirea din Italia, unde si-a petrecut vacanta, ca l-a sfatuit pe Ioan Andone sa isi reia activitatea cat mai repede cu putinta.
"L-am incurajat. Tot timpul cand trebuie sa ia o decizie importanta ma suna si discuta cu mine. I-am spus sa-si reia imediat activitatea, pentru ca apoi se obisnuieste cu viata usoara", a spus Lucescu. Tehnicianul lui Sahtar Donetk a afirmat ca a fost surprins de decizia conducatorilor clubului Dinamo de a-i rezilia contractul lui Andone. "M-a surprins decizia lor, dar se indrepta spre acest deznodamant. Toate conflictele care existau la Dinamo in aceasta perioada nu duceau decat la acest lucru. Poate ca singura posibilitate de continuare a activitatii era calificarea in primavara europeana", a adaugat Lucescu. Antrenorul roman nu a considerat ca fiind un pas inapoi decizia lui Andone de a prelua pe Omonia Nicosia. "Cipru nu este un pas inapoi. Campionatul din Cipru poate sa fie la acelasi nivel cu o tara din Europa de Est. Primul an va fi foarte greu, dupa aceea se obisnuieste", a mentionat tehnicianul roman. Altfel, Lucescu a precizat ca Barcauan si Marica vor ramane, pentru moment, in lotul lui Sahtar Donetk. "Barcauan ramane deocamdata jucatorul lui Sahtior, la fel si Marica", a spus Lucescu. Acesta a exclus varianta revenirii atacantului in Divizia A. "Marica nu se poate intoarce la Dinamo. S-au platit atatia bani pentru el la 18 ani si nu stiu daca a dat pentru cat a primit. Deocamdata se pune doar problema maturizarii lui, de a nu se mai accidenta, de a avea continuitate", a afirmat Lucescu. Totusi, "Il Luce" a admis ca Sahtar are prea multi jucatori in lot, neexcluzand varianta de a renunta la romani. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.