"Sforaria Tatarescu - Inculet"
"Numai obstacole ni s' au pus in cale, numai lovituri ni s' au dat. Si am rezistat, am crezut, am luptat, si am mers crescand si imbogatindu-ne cadrele, otelindu-ne partizanii. Prin urmare, continuam linist
"Sforaria Tatarescu - Inculet"
"Numai obstacole ni s' au pus in cale, numai lovituri ni s' au dat. Si am rezistat, am crezut, am luptat, si am mers crescand si imbogatindu-ne cadrele, otelindu-ne partizanii. Prin urmare, continuam linistiti drumul nostru, infatisand limpede tarii ce voim si ce ne simtim in stare sa facem si ramanand leali si respectuosi fata de Coroana si de principiile monarhiste asa precum am dat dovada consecvent, in toate imprejurarile. Tara ne intelege din ce in ce mai mult. Satele ne urmeaza cu credinta mistica de peste douazeci de ani asteptand implinirea vietii visate in trasee. Ne pastram astfel in mod continuu si din ce in ce mai puternic pozitia de intaetate in raporturile de forte politice".
ZIUA, 21 aprilie 1939


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.