Selectionerul Victor Piturca a anuntat ieri ca a reusit sa aranjeze un meci de pregatire pentru echipa nationala, care va infrunta in luna mai, cel mai probabil la Bucuresti, reprezentativa Bulgariei, una care, de asemenea, a ratat calificarea la CM
Selectionerul Victor Piturca a anuntat ieri ca a reusit sa aranjeze un meci de pregatire pentru echipa nationala, care va infrunta in luna mai, cel mai probabil la Bucuresti, reprezentativa Bulgariei, una care, de asemenea, a ratat calificarea la CM din aceasta vara. Meciul amical a fost decis prin telefon de catre cei doi tehnicieni, Victor Piturca si Hristo Stoicikov, intermediar fiind, se pare, Ioan Becali, care a petrecut Revelionul in Dubai alaturi de fostul mare international bulgar. "Am vorbit la telefon cu Stoicikov si am decis sa jucam un meci de pregatire in luna mai. Amicalul se va anula doar daca echipele Romaniei si Bulgariei vor cadea in aceeasi grupa la tragerea la sorti pentru preliminariile Euro 2008", a declarat Piturca. Tragerea la sorti despre care vorbea selectionerul va avea loc pe 27 ianuarie, in localitatea elvetiana Montreux, iar preliminariile vor incepe in septembrie. Ramane de stabilit data intalnirii, insa nu vor fi probleme, fiindca pe 15 mai se incheie majoritatea campionatelor importante din Europa, astfel incat jucatorii care evolueaza in strainatate vor fi liberi in a doua parte a lunii. Piturca a vorbit si despre obiectivele sale in 2006: "Doresc sa aducem din nou bucurie milioanelor de oameni, numerosilor sustinatori si iubitorilor fotbalului. Vreau sa ajungem iarasi la un turneu final al unui Campionat European". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.