Antonio Cassano se va alatura din aceasta iarna ""galacticilor"" de la Real Madrid. Dupa 12 ore de negocieri, clubul spaniol si AS Roma au ajuns luni noapte la un acord in ceea ce priveste transferul atacantului italian. NUMITOR COMUN. Initial, r
Antonio Cassano se va alatura din aceasta iarna ""galacticilor"" de la Real Madrid. Dupa 12 ore de negocieri, clubul spaniol si AS Roma au ajuns luni noapte la un acord in ceea ce priveste transferul atacantului italian.

NUMITOR COMUN. Initial, romanii cereau 8 milioane de euro, iar ibericii erau dispusi sa ofere doar 4 milioane. Pana la urma, cele doua parti au ajuns la un consens: Cassano merge la Madrid pentru aproximativ 5 milioane de euro. Pentru gruparea ""giallorossa"" nu e o afacere tocmai buna, avand in vedere ca in 2001 a platit 30 milioane de euro pentru
a-l aduce pe jucator de la Bari. Insa italienii au fost obligati de imprejurari. Contractul lui Cassano expira in iunie si atunci ar fi plecat gratis. In plus, banii sunt bineveniti, tinand cont de dificultatile economice ale clubului. Roma ar fi putut obtine o suma mai mare, daca jucatorul ar fi acceptat sa mearga la Inter sau la Juventus. Dar vointa fotbalistului a cantarit mai mult.
PREGATIT. Ieri, atacantul italian era asteptat la Madrid pentru semnarea contractului. Acordul va fi valabil pana in 2010, iar salariul jucatorului se ridica la 4,5 milioane de euro pe sezon. Prezentarea oficiala a noii achizitii va avea loc astazi, dupa vizita medicala, iar daca totul va merge bine, Cassano ar putea debuta in Primera Division, duminica, impotriva lui Villarreal. Antrenorul Lopez Caro crede ca atacantul italian ii poate ajuta pe ""galactici"" sa castige un trofeu in acest an. ""Cassano este un jucator inventiv, cu multe calitati, care poate ajuta Realul sa devina o echipa si mai mare. E un fotbalist de talie internationala, dar va trebui sa munceasca mult la Madrid"", a spus tehnicianul gruparii spaniole.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.