Jucatorul de golf Tiger Woods si-a facut un cadou de zeci de milioane de dolari. Pentru ca tocmai a schimbat prefixul, la cei 30 de ani, Woods a vrut sa marcheze momentul cum se cuvine si a achizitionat o casa in valoare de 40 de milioane de dolari.<
Jucatorul de golf Tiger Woods si-a facut un cadou de zeci de milioane de dolari. Pentru ca tocmai a schimbat prefixul, la cei 30 de ani, Woods a vrut sa marcheze momentul cum se cuvine si a achizitionat o casa in valoare de 40 de milioane de dolari.
Pretul de achizitionare este un record pentru proprietatea aflata la malul marii, pe Jupiter Island, intr-una dintre cele mai scumpe zone din Florida.
Woods, care a castigat zece titluri in turneele majore de golf, este sportivul cel mai bine platit din 2005, an in care a obtinut 89,4 milioane de dolari din premii si contracte.
Desi a facut deja o investitie de proportii, Tiger vrea sa-si reamenajeze noua locuinta dupa propriul gust, asa incat ar putea distruge casa principala a proprietatii, dupa cum au spus agentii imobiliari care au efectuat tranzactia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.