Numarul din luna ianuarie al revistei oficiale a clubului Juventus Torino este dedicat atacantului roman Adrian Mutu, sub titlul "Renasterea lui Adrian". Coperta revistei Hurra Juventus il infatiseaza pe Mutu salutand publicul, iar in interior va put
Numarul din luna ianuarie al revistei oficiale a clubului Juventus Torino este dedicat atacantului roman Adrian Mutu, sub titlul "Renasterea lui Adrian". Coperta revistei Hurra Juventus il infatiseaza pe Mutu salutand publicul, iar in interior va putea fi citit un material dedicat atacantului roman, care este caracterizat pe site-ul oficial al gruparii italiene ca fiind un "magician", "capabil sa joace in atac, dar si pe banda, in functie de cerintele antrenorului Capello".
Primul numar din 2006 al revistei Hurra Juventus mai contine interviuri cu tehnicianul Fabio Capello, care a acceptat sa vorbeasca atat despre fotbal, cat si despre viata sa privata, despre pasiunile si interesele sale, si cu fundasul Fabio Cannavaro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.