FILM
Bine ati venit intr-o noua lume fantastica! Deschizi o usa... si un tarm fantastic te asteapta. Narnia... un tinut in care domneste iarna... un regat ce asteapta sa fie eliberat. Aventurile ""Cronicilor din Narnia"" se petrec intr-u
FILM
Bine ati venit intr-o noua lume fantastica! Deschizi o usa... si un tarm fantastic te asteapta. Narnia... un tinut in care domneste iarna... un regat ce asteapta sa fie eliberat. Aventurile ""Cronicilor din Narnia"" se petrec intr-un tinut fabulos, populat de personaje desprinse parca din povestile cu zane. Lucy, Edmund, Peter si Susan, eroii acestor aventuri, se vor confrunta cu cele mai mari pericole si vor reusi sa salveze, in cele din urma, fabulosul taram Narnia. Un film ce nu trebuie ratat. AVENTURI. ""Cronicile din Narnia - Sifonierul, Leul si Vrajitoarea"" urmaresc aventurile copiilor Pevensie, care descopera un sifonier care este de fapt o poarta catre Narnia, un taram magic si inghetat. Acest film este primul dintr-o serie de productii care vor fi realizate pornind de la povestile lui C.S. Lewis. Liam Neeson este actorul care i-a imprumutat vocea personajului principal al povestii, leul Aslan, in timp ce Ray Winstone si Dawn French asigura vocile pentru domnul si doamna Beaver, alte doua personaje ale povestii. TOP. Filmul ""Cronicile din Narnia - Sifonierul, Leul si Vrajitoarea"", lansat recent pe piata internationala, a detronat ""Harry Potter si Pocalul de Foc"" de pe prima pozitie din box office-ul nord-american. Regizat de Andrew Adamson, cel care a facut si ""Shrek"", filmul este o adaptare dupa unul dintre cele sapte volume din saga literara ""Cronicile din Narnia"", creata de autorul irlandez C.S. Lewis. Filmul a incasat 67 de milioane de dolari in primele zile de la lansare - un adevarat record.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.