Continuand povestea din BloodRayne, vampirita porneste un razboi impotriva copiilor lui Kagan, care incercau sa preia controlul asupra lumii. Pe langa celebrele sale sabii, Rayne este dotata cu o pereche de dragoni, adica pistoale care se ""hran
Continuand povestea din BloodRayne, vampirita porneste un razboi impotriva copiilor lui Kagan, care incercau sa preia controlul asupra lumii.

Pe langa celebrele sale sabii, Rayne este dotata cu o pereche de dragoni, adica pistoale care se ""hranesc"" cu sange. Avantajul este ca nu trebuie sa duceti grija munitiei, dezavantajul este ca va trebui sa hacuiti constant cate ceva, altfel li se va face foame si riscati sa deveniti tinta. Blood Rage ii creste vampiritei puterea de atac si rezistenta: loviturile nu fac decat sa o infurie pe Rayne, in loc sa-i scada viata. Dilated Perception incetineste timpul si va da voie sa evitati gloantele inamicilor (va mai amintiti de Matrix, nu?). Pentru a controla bestia aveti nevoie de un procesor la 2GHz, 512 MB RAM si placa video la 128 MB.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.