Artificierii se pregateau ieri sa dinamiteze versantul muntelui de pe Valea Oltului, de unde continua sa cada stanci pe DN 7 si pe calea ferata, in dreptul localitatii valcene Caineni. "Asteptam artificierii sa vina ca sa dinamitam muntele sa cada to
Artificierii se pregateau ieri sa dinamiteze versantul muntelui de pe Valea Oltului, de unde continua sa cada stanci pe DN 7 si pe calea ferata, in dreptul localitatii valcene Caineni. "Asteptam artificierii sa vina ca sa dinamitam muntele sa cada toate stancile care trebuie sa se prabuseasca. Vom folosi 40 de kilograme de dinamita, iar decizia a fost luata de reprezentantii AND", a declarat prefectul judetului, Anuta Handolescu.
In zona s-au adus utilaje din trei judete, Valcea, Sibiu si Brasov, care incearca sa deblocheze traficul. Operatiunile de indepartare a stancilor de pe carosabil si de pe calea ferata, pe Valea Oltului, se desfasurau cu dificultate din cauza ca bolovanii continuau sa cada si sa blocheze din nou drumul si linia ferata.
Muncitorii de la Drumuri Nationale incearca, de miercuri seara, sa inlature bolovanii si sa dea drumul circulatiei, dar in locul stancilor ridicate cad altele, astfel ca DN 7 ramane in continuare blocat in totalitate, in dreptul localitatii Caineni, in zona Raul Vadului, la kilometrul 237. Aceeasi situatie se inregistreaza si pe calea ferata care face legatura intre Ramnicu Valcea si Sibiu, la kilometrul 352 + 970 metri.
Soferii care vin din partea de vest a tarii spre Oltenia pot circula pe rutele ocolitoare: Deva - Targu Jiu - Ramnicu Valcea sau Fagaras - Brasov - Maneciu - Campulung - Curtea de Arges - Ramnicu Valcea. Dinspre Capitala spre Ardeal se circula pe ruta: Bucuresti - Pitesti - Campulung - Fagaras - Sibiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.