O vorba din popor spune ca asa cum esti in seara de Revelion vei fi tot anul. ProFM, ProCinema si Pro TV International s-au gandit la acest lucru, si-au adunat fortele, au strans cele mai in voga trupe ale momentului, au pregatit multe surprize si su
O vorba din popor spune ca asa cum esti in seara de Revelion vei fi tot anul. ProFM, ProCinema si Pro TV International s-au gandit la acest lucru, si-au adunat fortele, au strans cele mai in voga trupe ale momentului, au pregatit multe surprize si sunt gata sa "transporte" in noul an telespectatorii.
ProCinema si ProTV International s-au gandit la cei ce nu vor putea veni in Piata Revolutiei si vor aduce showul The Hit Factory, din Piata Revolutiei direct la ei in casa.
Simplu, Voltaj, Loredana, Akcent si Timpuri Noi vor fi "la datorie", in noaptea de Revelion, si se vor ocupa de "buna desfasurare" a activitatii. Fabrica se inchide, in piata, la plecarea ultimului "client". ProCinema va transmite nebunia din Piata Revolutiei de la ora 20.00 pana la 4.30, cand in scena intra Chris Rock, "cel mai amuzant om al Americii" (dupa cum l-a numit "Time Magazine") cu show-ul "Mare si negru". Celebrul comediant va vorbi intr-o maniera specifica despre probleme care il "preocupa": portul de arme, presedintele Clinton, rasism, lideri de culoare si... relatiile intime.
Despre Chris Rock se pot spune multe lucruri, dar in nici un caz ca este lenes. Laudat de critici si rasplatit cu numeroase premii, el ramane una dintre cele mai puternice voci ale comediei din zilele noastre.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.