Companiile europene de retail au anuntat ca vanzarile din perioada premergatoare Craciunului au depasit estimarile, transmite Mediafax. O asociatie a firmelor franceze de retail si-a majorat chiar estimarile referitoare la vanzarile pe ansamblul anul
Companiile europene de retail au anuntat ca vanzarile din perioada premergatoare Craciunului au depasit estimarile, transmite Mediafax. O asociatie a firmelor franceze de retail si-a majorat chiar estimarile referitoare la vanzarile pe ansamblul anului. Compania germana KarstadtQuelle a anuntat ca vanzarile din ultimele doua luni ale anului sunt mai mari decat cele consemnate in aceeasi perioada a anului trecut. In Marea Britanie, potrivit datelor furnizate de doua firme independente de cercetari, numarul cumparatorilor a fost mai mare cu aproape o cincime fata de anul trecut. Asociatia germana de retail BAG a anuntat ca sezonul vanzarilor de Craciun, estimat de experti sa atinga o cincime din vanzarile anuale, a constituit o surpriza placuta pentru membrii sai.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.