Aproape 2 ore a durat interventia echipajelor de la descarcerare pentru scoaterea a 5 victime dintr-un autoturism BMW 316, zdrobit de un stalp, ieri dimineata, pe Bd. Basarabia, din Capitala.
Politistii bucuresteni sositi la fata locului spun
Aproape 2 ore a durat interventia echipajelor de la descarcerare pentru scoaterea a 5 victime dintr-un autoturism BMW 316, zdrobit de un stalp, ieri dimineata, pe Bd. Basarabia, din Capitala.
Politistii bucuresteni sositi la fata locului spun ca accidentul s-a soldat cu decesul unei tinere si ranirea grava a celorlalti 4 pasageri. Ieri dimineata, in jurul orei 1,00, Ruxandra Caprita, 29 de ani, se afla la volanul masinii personale, un BMW 316, si circula pe Bd. Basarabia, dinspre Bd. Nicolae Grigorescu catre soseaua Mihai Bravu, din sectorul 3.
In momentul in care a ajuns in dreptul unui imobil, precizeaza Politia Capitalei, din cauza vitezei excesive, femeia a pierdut controlul directiei si s-a izbit violent de un stalp de beton de pe partea dreapta. Impactul puternic a facut ca intr-o secunda masina sa se transforme intr-un morman de fiare, iar Ruxandra Caprita, aflata la volan, sa moara pe loc. De asemenea, Liviu Judetu, 38 de ani, pasager pe locul din dreapta fata, si un alt ocupant din spate, Emilian Georgescu, 20 ani, au fost raniti grav. Alte doua persoane, Alina Ifrim,18 ani, si Dumitru Constantin, 29 ani, s-au ales cu rani si contuzii. Echipajele de la descarcerare solicitate sa intervina in acest caz au lucrat intre orele 1 si 3,15 pentru recuperarea victimelor de sub caroseria masinii. Cei patru raniti au fost transportati de urgenta la Spitalul Pantelimon pentru acordarea ingrijirilor medicale, iar Serviciul Cercetari Penale din cadrul Brigazii de Politie Rutiera a declansat o ancheta pentru a stabili cu exactitate imprejurarile care au condus la acest nefericit eveniment.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.